Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 6χρονο αγοράκι

Μυτιλήνη: Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά 6χρονο αγοράκι
SHUTTERSTOCK

Επίθεση από πίτμπουλ δέχτηκε 6χρονο αγοράκι στην αγορά της Μυτιλήνης. Μήνυση κατ’ αγνώστου κατέθεσε η μητέρα του.

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί η βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μιας μητέρας με τα δυο της παιδιά, ηλικίας έξι και οκτώ ετών.

Το εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το stonisi.gr.

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Pets
SHARE:

24Media Network