Μυτιλήνη: Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης για τον 53χρονο αστυνομικό – “Τι σου ‘κανε το μωρό μου;”

Μυτιλήνη: Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης για τον 53χρονο αστυνομικό – “Τι σου ‘κανε το μωρό μου;”
Η μητέρα της 14χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 53χρονο αστυνομικό στη Λέσβο glomex

Ένταση και αποδοκιμασίες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, όπου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας για να απολογηθεί ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που συνελήφθη κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης.

Το κατώφλι του ανακριτή Λέσβου πέρασε το πρωί της Δευτέρας (01/08) ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης και συνελήφθη την Παρασκευή (29/07) κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Οι γονείς της 14χρονης βρέθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης, ενώ η μητέρα του θύματος όταν αντίκρισε τον φερόμενο ως βιαστή της κόρης της ξέσπασε φωνάζοντας “τι σου ‘κανε το μωρό μου;” αποκαλώντας τον παιδεραστή, ενώ πλήθος συγκεντρωμένων αποδοκίμασε τον αστυνομικό και προπονητή.

Ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης στη Λέσβο Eurokinissi


Σημειώνεται ότι η μητέρα βρήκε στο κινητό της κόρης της από ψεύτικο προφίλ τα μηνύματα του 53χρονου και κατάλαβε την αλλαγή της συμπεριφοράς της κόρης της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στα μηνύματα αυτά φέρεται ότι την εκβίαζε.

Μετά την προφυλάκισή του -όπως αναφέρει η ΕΡΤ- αναμένεται με εισαγγελική διάταξη, να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, οι φωτογραφίες και το όνομά του, προκειμένου να εμφανιστούν και τυχόν άλλα θύματα της εγκληματικής δράσης του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ χθες, η μητέρα του θύματος δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

Η μητέρα ξασπά κατά του φερόμενου ως δράστη INTIME NEWS

 

Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018″, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα”, πρόσθεσε.

Η υπόθεση

Ο 53χρονος αστυνομικός συνελήφθη, χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου, με ένταλμα σύλληψης, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία 14χρονης κοπέλας και των γονέων της, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού, προέβη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη.

Παράλληλα, από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή, ενώ, όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία ο κατηγορούμενος είχε θωπεύσει ακόμη μία ανήλικη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι και σε οχήματα του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά ψηφιακά πειστήρια, όπως κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet και ψηφιακά μέσα αποθήκευσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα