Ναστάζια Μητροπούλου: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της

Ναστάζια Μητροπούλου: Συγκλονιστική εξομολόγηση για τον ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της
Η Ναστάζια Μητροπούλου Instagram

"Εγώ λέω στις γυναίκες να καταγγέλλουν τον άνθρωπο που τους κακοποιεί είτε σωματικά, είτε λεκτικά. Εγώ το έκανα και ελευθερώθηκα ως άνθρωπος", λέει το γνωστό μοντέλο που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της πριν από τρία χρόνια.

Ήταν Φεβρουάριος του 2018 όταν η Ναστάζια Μητροπούλου, η κοπέλα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην εκπομπή “Όλα” του Θέμου Αναστασιάδη, βρέθηκε λιπόθυμη με μώλωπες στο σώμα και στο πρόσωπο στο σπίτι της στο Ναύπλιο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Εκείνη την ημέρα, αφού βρήκε τις αισθήσεις της, είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Facebook: “Λιποθύμησα και έπεσα μέσα στο σπίτι μου. Έχω χτυπήματα στο κεφάλι και ράμματα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Μπορεί και να γλίστρησα! Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα”.

Λίγο καιρό αργότερα, το γνωστό μοντέλο, έκανε γνωστό μέσω νέας της ανάρτησής πως όλα αυτά τα σημάδια ήταν αποτέλεσμα της κακοποίησής της από τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο και “θα παρακαλούσα τον πρώην σύντροφό μου να σταματήσει να με ενοχλεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτά εδώ”. Τη νέα ανάρτηση συνόδευαν σοκαριστικές φωτογραφίες που πρόδιδαν τη σωματική κακοποίηση που είχε υποστεί.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά από τον ξυλοδαρμό της, αλλά και έπειτα από δύο χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων της, περιμένοντας την τρίτη, βρίσκει το θάρρος και μιλά ανοιχτά για το δικό της βίωμα:

“Θέλω να τελειώνει όλο αυτό. Δεν αντέχω άλλο. Όλο νοσοκομεία. Δεν μπορώ άλλο. Έχω κάνει ήδη δύο εγχειρήσεις. Κόντεψα να μείνω παράλυτη. Ήταν σπασμένη η μέση, οπότε έπρεπε να κάνω πρώτα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη. Είχα επιπλοκές στην κοιλιακή χώρα, οπότε έπρεπε να κάνω και εκεί εγχείρηση που ήταν και αυτή δύσκολη. Μετά πάλι είχα επιπλοκές και περιμένω να κάνω την τρίτη”, λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο MEGA, εξηγώντας τους λόγους που οδηγούσαν τον πρώην σύντροφό της να βιαιοπραγεί σε βάρος της.

“Η ζήλια ήταν απίστευτη. Ο ξυλοδαρμός ήταν πολύ άσχημος. Είναι και τα ψυχικά τραύματα που μένουν πιο πολύ. Το έχω ξεπεράσει κάπως όλο αυτό και πλέον μπορώ να κάνω ό,τι θέλω γιατί είμαι ελεύθερη από όλα τα βάσανα που είχα μέσα μου. Το μόνο κακό είναι τώρα οι εγχειρήσεις. Είναι αυτή η δύναμη που έχουμε μέσα μας όλες οι γυναίκες”.

Μάλιστα, η Ναστάζια Μητροπούλου, συγκινημένη και ευαισθητοποιημένη από το κίνημα #MeToo καλεί όλες τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά και να καταγγέλλουν κάθε πράξη βίας, σωματικής ή λεκτικής, σε βάρος τους:

Το θέμα είναι ότι φοβόμαστε να δείξουμε κάποια στοιχεία. Εγώ λέω στις γυναίκες να καταγγέλλουν τον άνθρωπο που τους κακοποιεί είτε σωματικά, είτε λεκτικά. Εγώ το έκανα και ελευθερώθηκα ως άνθρωπος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα