Natalie Christopher: Αγωνία για την αστροφυσικό που χάθηκε στην Ικαρία

Natalie Christopher: Αγωνία για την αστροφυσικό που χάθηκε στην Ικαρία
ikariaki.gr

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη για εντοπισμό Αγγλοκύπριας, η οποία και εξαφανίστηκε στην Ικαρία. Στις έρευνες μετείχε και ελικόπτερο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η γυναίκα, που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο με τον σύντροφό της και χάθηκε στην Ικαρία, είναι η Natalie Christopher, αστροφυσικός στο επάγγελμα.

Η φωτογραφία της κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, με φίλους της να κάνουν έκκληση για εντοπισμό της.

Η 35χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετέβη στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας. Τα στοιχεία της δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κυπριακό philenews.com.

 

Το πρωί της Δευτέρας, όμως, όταν ξύπνησε ο Κύπριος σύντροφος, τηλεφώνησε στην 35χρονη γιατί έλειπε και εκείνη του ανέφερε ότι είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα περνούσε και η 35χρονη έκτοτε δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνό της. Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 12:40 της Δευτέρας. Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

Το πρωί στάλθηκε ελικόπτερο του Ναυτικού από τη Χίο το οποίο για 2,5 ώρες αναζητούσε την αγνοούμενη χτενίζοντας την περιοχή Κεραμέ απ’ όπου και χάθηκαν τα ίχνη της. Δυστυχώς η αναζήτηση δεν είχε αποτελέσματα και οι προσπάθειες συνεχίζονται από τους φορείς του νησιού.

Πληροφορίες του News 24/7 αναφέρουν πως το ζευγάρι πήγε στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου, το περασμένο Σάββατο δηλαδή, χθες επρόκειτο να φύγει και η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 12 το μεσημέρι. Έκτοτε έχουν ξεκινήσει έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της 38χρονης εντοπίστηκε τελευταία φορά χθες κοντά στην περιοχή που διέμενε στο Κεραμέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα