Νέα άδεια παίρνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές με νέα άδεια
EUROKINISSI

Νέα εξαήμερη άδεια χορηγήθηκε στον Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος αναμένεται να εξέλθει των αγροτικών φυλακών στα τέλη του Φεβρουαρίου - Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα παραμείνει σπίτι του για έξι συνεχείς ημέρες και η έβδομη φορά που γίνεται δεκτό αίτημα να βγει από τη φυλακή.

Την έβδομη κατά σειρά άδεια του μετρά ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος στα τέλη του μήνα αναμένεται να εξέλθει του καταστήματος Βόλου.

Μάλιστα, αυτή τη φορά το συμβούλιο των αγροτικών φυλακών αποφάσισε να του χορηγηθεί άδεια έξι ημερών αντί των τεσσάρων που του δίδονταν κανονικά. Κι αυτό γιατί μέχρι και την τελευταία του άδεια, στις 28 Δεκεμβρίου, ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια για συμμετοχή στη 17Ν λάμβανε πρόσθετα δύο ημέρες λόγω της απόστασης της οικείας του από το σωφρονιστικό καταστημα. Ωστόσο η απόσταση μειώθηκε εξαιτίας έργων στο Μαλιακό με αποτέλεσμα πλέον να μην συμπληρώνεται η απόσταση των 300 χιλιομέτρων που απαιτείται μέχρι το σπίτι του στο Βαρνάβα. Προκειμένου να αποκατασταθεί η κατάργηση των οδοιπορικών, το συμβούλιο αποφάσισε να του χορηγήσει εξ αρχής εξαήμερη άδεια.

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα παραμείνει σπίτι του για έξι συνεχείς ημέρες και η έβδομη φορά που γίνεται δεκτό αίτημα να βγει από τη φυλακή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημήτρης Κουφοντίνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανακοίνωση του τουρκικού Υπέξ για Κουφοντίνα: "Απαράδεκτη πράξη η άδεια"

Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Τα θύματά του δεν θα κάνουν πρωτοχρονιά με τους δικούς τους

Έκτη άδεια για το Δημήτρη Κουφοντίνα

SHARE:

24Media Network