Νέα απανωτή εξόρμηση της Τροχαίας για τις "κόντρες" στον Λυκαβηττό

Αστυνομία
Αστυνομία EUROKINISSI

Άλλη μια εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής χθες το βράδυ για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στην Πλατεία Λυκαβηττού

Νέα εξόρμηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής στην Πλατεία Λυκαβηττού, μετά την προχθεσινή επιχείρηση για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, οι όποιοι βεβαίωσαν 82 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 4 για επίδειξη ικανοτήτων, 20 για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 29 για φιμέ ανεμοθώρακες, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για στέρηση ΚΤΕΟ, 2 για δυσδιάκριτη πινακίδα, 2 πειθαρχικές παραβάσεις σε ταξί και 15 λοιπές παραβάσεις.

Επίσης, συνελήφθησαν 10 οδηγοί για στέρηση Άδειας Ικανότητας Οδήγησης, αφαιρέθηκαν 36 Άδειες Ικανότητας Οδήγησης, 35 Άδειες Κυκλοφορίας οχημάτων, 28 ζεύγη πινακίδων και ακινητοποιήθηκαν 10 οχήματα, από τα οποία 9 μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network