Νέα έφοδος της Τροχαίας για “κοντράκηδες” στον Λυκαβηττό

Νέα έφοδος της Τροχαίας για “κοντράκηδες” στον Λυκαβηττό
Έφοδος της Τροχαίας για την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων (φωτό αρχείου) Eurokinissi

Βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις. Οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, πραγματοποιήθηκε από χθες το βράδυ έως σήμερα τα ξημερώματα, ειδική εξόρμηση από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσής Τροχαίας Αττικής, στην περιοχή του Λόφου Λυκαβηττού.

Βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις και αναλυτικά: 10 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 20 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 33 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 8 για χρήση φιμέ τζαμιών, 18 για μη εφοδιασμό αποτελεσματικού σιγαστήρα, δύο διότι δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας, 7 για έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., 13 για κίνηση σε μονόδρομο, δύο για χρήση φθαρμένων ελαστικών, ένας για ηχορύπανση, 9 διότι δεν έφεραν καθρέπτες και 22 λοιπές παραβάσεις.

Αφαιρέθηκαν 24 άδειες ικανότητας οδήγησης, 33 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 20 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 23 μονές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και 10 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα