Νέα ένταση στο Ωραιόκαστρο

Νέα ένταση στο Ωραιόκαστρο

Λίγο πριν φτάσουν στο 1ο Δημοτικό σχολείο τα προσφυγόπουλα ομάδα ακροδεξιών συγκρούστηκε με αντιεξουσιαστές. Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας (Vid)

Ένταση επικρατεί ξανά έξω από το 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου, στο οποίο αναμένεται να φτάσουν προσφυγόπουλα προκειμένου να ενταχθούν στο εκπαιδευτικό σύστημα, μεταξύ των μελών της “Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου” που αντιδρούν στη φοίτηση των προσφυγόπουλων στο σχολείο και ομάδας αντιεξουσιαστών που επίσης έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το seleo.gr άτομα των δύο ομάδων πιάστηκαν ακόμη και στα χέρια με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα κρατώντας μακριά τις δύο ομάδες που φωνάζουν συνθήματα η μία εναντίον της άλλης.

Το σκηνικό της έντασης στο συγκεκριμένο σχολείο συντηρείται από την Παρασκευή όταν τα μέλη της ακροδεξιάς ομάδας αλυσοδέθηκαν στην πόρτα του σχολείου προσπαθώντας να εμποδίσουν την πρόσβαση στα προσφυγόπουλα παρουσία μάλιστα του Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας Γιάννη Παντή και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Πηγή: Se leo

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα