Νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Κινδύνευσε βουλευτής

Νέα επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Κινδύνευσε βουλευτής

Για δεύτερη φορά σε μόλις λίγες ώρες τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη έγιναν στόχος επίθεσης ομάδας κουκουλοφόρων

Ομάδα κουκουλοφόρων σε μια ακόμη καταδρομική επιχείρηση επιτέθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ρίχνοντας τέσσερις μολότοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, με την ομάδα να εκτοξεύει τις μολότοφ στην είσοδο των γραφείων και να εξαφανίζεται στα Εξάρχεια.

Μάλιστα κινδύνευσε και ο βουλευτής Γ.Αρβανιτίδης στον οποίο, κατά την αστυνομία, έπεσαν δίπλα οι μολότοφ. "Σήμερα, εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες" ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε: "Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία. Ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί.  Εάν δεν τον πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει".

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ έγραψε σχετικά στο twitter:

SHARE:

24Media Network