Νέα μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας

Νέα μεγάλη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας

Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Υποδοχής, μεγάλο μέρος του οποίου καταστράφηκε την προηγούμενη νύχτα. Αποστολή του News 24/7 στην Λέσβο

Σε δύο μέτωπα καίει η νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Μόρια της Λέσβου, μεγάλο μέρος του οποίου είχε καταστραφεί από πυρκαγιά την προηγούμενη νύχτα.

 
Νέα φωτιά το απόγευμα της Τετάρτης στο ΚΥΤ της Μόριας

Το ένα μέτωπο καίει στην περιοχή του Ελαιώνα, στον δρόμο που περνάει από το χωριό της Μόριας. όπου επί της ουσίας είχε επεκταθεί το ΚΥΤ, από ανθρώπους που δεν χωρούσαν στην δομή.

Το δεύτερο μέτωπο βρίσκεται στο βόρειο σημείο του καμπ, με την πυρκαγιά να έχει εξαπλωθεί μέσα σε αυτό, ενώ η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη με ελάχιστα κοντέινερ να μην έχουν επηρεαστεί.

Δεύτερη μέρα φωτιάς στη Μόρια News 24/7

 

Ο κόσμος έχει εγκαταλείψει άρον άρον το ΚΥΤ με τα πράγματά του στην πλάτη, καθώς η νέα φωτιά έβγαλε ακόμη περισσότερους εκτός του Κέντρου Υποδοχής, πέρα από τις 13.000 κόσμου της πρώτης φωτιάς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προσπαθούν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για όλους στο σημείο.

Ο περισσότερος κόσμος έχει φύγει, βρίσκεται στον δρόμο προς Μυτιλήνη, ενώ πολλοί έχουν σταματήσει σε σημεία στην άκρη του δρόμου που οδηγεί στην πόλη.

Η αστυνομία έχει στήσει φραγμό στην διασταύρωση που συνδέει τη Μόρια με την Παναγιούδα, όπου βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα