Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά σεναριογράφου

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά σεναριογράφου
Στιγμιότυπο από πρόβα σε θέατρο shutterstock

Το Σώμα Ελλήνων Ηθοποιών διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας φάκελο κατά γνωστό σεναριογράφου. Τί καταγγέλλεται σε βάρος του.

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μπαίνουν νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης αυτή τη φορά σε βάρος γνωστού σεναριογράφου, που έντονη δράση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κ. Σπυρόπουλος έχει ήδη στη διάθεσή του έναν φάκελο από το Σώμα Ελλήνων Ηθοποιών, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται διάφορες καταγγελίες γυναικών κατά συγκεκριμένο προσώπου. Ο εισαγγελικός λειτουργός, ενώπιον του οποίου κατατέθηκε το υλικό από το πρόεδρο του πειθαρχικού του ΣΕΗ, Π. Τσαρούχα, καλείται να μελετήσει τα έγγραφα και να τα αποτιμήσει, προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες του.

Κατά τις ίδιες πηγές, από το φάκελο ξεχωρίζει μία συγκεκριμένη καταγγελία η οποία ενδέχεται να αφορά σε βαρύ αδίκημα που σχετίζεται με την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ειδικότερα, η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση από τον σεναριογράφο στο σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, οι ενέργειες του εισαγγελέα θα πρέπει να είναι τάχιστες, καθώς το περιστατικό εμφανίζεται να έχει χρόνο τέλεσης το 2007, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο ολοκληρώνεται ο ανώτατος χρόνος παραγραφής των 15 ετών, που αφορά στα κακουργήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα