Νέα κοινωνική προσφορά του Τμήματος H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas

Νέα κοινωνική προσφορά του Τμήματος H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas

Προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.)

To κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά το Τμήμα H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas, προσφέροντας στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.) είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας στην δύσκολη καθημερινότητά τους. 

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, αντιπροσωπεία του Τμήματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαρδή Γωνιατάκη-Κορδερά και τον Γραμματέα Φώτη Σαραντόπουλο προσέφερε στον Σύλλογο είδη καθαρισμού, χαρτικά, απορρυπαντικά, ποτήρια, παπλώματα και σόμπα υγραερίου, τα οποία παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Αθανάσιος Βίγλας και ο Γενικός Γραμματέας Σοφοκλής Αλέπης.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, φανερά συγκινημένοι, ευχαρίστησαν θερμά το Τμήμα Η-J10 της AHEPA για την βοήθεια και στήριξη που προσέφερε σε αυτό το ευαίσθητο κομμάτι συμπολιτών μας. Η παράδοση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην Αθήνα. Το Τμήμα Η-J10 της AHEPA συνεχίζει έτσι την δράση του, και με κοινωφελείς πρωτοβουλίες, υπηρετώντας πιστά τις αρχές της AHEPA, για την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού, με πλούσια εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δραστηριότητα. (Περισσότερες πληροφορίες για την AHEPA Hellas και το έργο της στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ahepahellas.org/about/, ενώ για επικοινωνία με το Τμήμα H-J10 “Περικλής" της AHEPA Hellas, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο Βαρδή Γωνιατάκη-Κορδερά, στο e-mail [email protected], ή στο τηλ. 210-68.28.888)

SHARE:

24Media Network