Νέα Σμύρνη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία των διδύμων αγοριών

Νέα Σμύρνη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία των διδύμων αγοριών

Φίλος της οικογένειας αποκάλυψε πως ο πατέρας δεν είχε δώσει δείγματα ότι θα μπορούσε να σχεδιάσει κάτι τέτοιο

“Ράγισαν και οι πέτρες” στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης, στην κηδεία των δύο οκτάχρονων αγοριών που παρέσυρε στον θάνατο ο πατέρας τους, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα όπου τα φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο πατέρας και τα δύο παιδιά ξεψύχησαν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο. Κάτι που εκτιμάται ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, αλλά δεν το κατάφεραν μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

ADVERTISING

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη, ένας φίλος της οικογένειας αποκάλυψε πως «ο πατέρας δεν ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος», αλλά δεν είχε δώσει δείγματα ότι κάτι μπορεί να είχε σχεδιάσει στο μυαλό του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο, τόνισε ο Χρήστος Πανταλέων.

Σύμφωνα με τον κ. Πανταλέων, ο πατέρας που έβαλε τέλος στη ζωή του, παρασύροντας στον θάνατο τα δύο παιδάκια, «ήταν ένα κτήνος». «Δεν εκφράζονται με λόγια αυτά που συνέβαιναν σε αυτό το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά. Υποστήριξε μάλιστα πως ο αυτόχειρας «ξεβολεύτηκε από τη φροντίδα του πεθερού του» και προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

SHARE:

24Media Network