Άρτα: Συνάντηση πατέρα και μητέρας μετά την τραγωδία με το μωρό τους – Μαζί στην κηδεία

Άρτα: Συνάντηση πατέρα και μητέρας μετά την τραγωδία με το μωρό τους – Μαζί στην κηδεία
Γενικό Νοσοκομείο Άρτας EUROKINISSI

Οι πρώτες αντιδράσεις του πατέρα και της μητέρας του άτυχου βρέφους, κατά την συνάντησή τους στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται μετά την τραγωδία. Το Σάββατο η κηδεία του μωρού με τους δυο γονείς τους.

Τραγικές είναι οι στιγμές που ζουν οι γονείς του βρέφους στην Άρτα, μετά τον θάνατο του μόλις 5,5 μηνών κοριτσιού που έχασε την ζωή του ξεχασμένο για ώρες στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, οι γονείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Άρτας καθώς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το ζευγάρι φαίνεται πως συναντήθηκε για πρώτη φορά το πρωί της Πέμπτης (11/05) δύο μέρες μετά την τραγωδία, μετά από αίτημα της μητέρας. Το μεσημέρι συναντήθηκαν εκ νέου.


Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού έγινε σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο και κράτησε περίπου 15 λεπτά με τους δυο συζύγους να αγκαλιάζονται και να ξεσπούν σε κλάματα.

Οπως ανάεφερε ο  Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ στο Mega, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους, δηλώνει: «Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα. Επίσης, η μητέρα ζήτησε και είδε τον σύζυγό της πάλι το μεσημέρι».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα, ο κ. Γιαννάκος αναφέρει: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του παιδιού αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον του εισαγγελέα.

Το Σάββατο η κηδεία του βρέφους

Το βρέφος θα ταφεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Περδικορράχη Άρτας. Επειδή ήταν αβάπτιστο, πριν από την τελετή της κηδείας θα διαβαστεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, στην οποία θα του δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχει εκπονήσει μέτρα για να αποτραπούν τυχόν επεισόδια μεταξύ συγγενών, αν και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα