Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα – Το ξέχασε για ώρες στο αμάξι ο πατέρας του

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Άρτα – Το ξέχασε για ώρες στο αμάξι ο πατέρας του
Γενικό Νοσοκομείο Άρτας EUROKINISSI

Οι γονείς είναι λιπόθυμοι από το σοκ, ωστόσο νοσοκόμα μετέφερε στις Αρχές από αυτά που τους είπαν οι γονείς, ο πατέρας το είχε ξεχάσει το μωρό στο αμάξι από το πρωί έως το μεσημέρι.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Άρτα με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 5,5 μηνών, επειδή το ξέχασε ο πατέρας του όπως φαίνεται στο αμάξι από το πρωί έως αργά το μεσημέρι

Το περίεργο αυτό περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα όταν οι γονείς του κοριτσιού, μπήκαν ανάστατοι στο Νοσοκομείο της Άρτας κρατώντας αναίσθητο το μωρό τους.

Η νοσοκόμα που τους είδε πρώτη τους άκουσε να περιγράφουν ότι το πρωί ήταν ο 37χρονος πατέρας του παιδιού να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να φύγει για την δουλειά του. Το μεσημέρι που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό η σύζυγός του για να παραλάβει το παιδί της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου σήμερα.

Τότε η γυναίκα ανάστατη κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, ο οποίος στην ερώτηση που του έκανε πού είναι το παιδί, τα έχασε και θυμήθηκε πως αντί να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό πήγε κατευθείαν στη δουλειά και όταν κατέβηκε στο αμάξι του ανακάλυψε πως είχε ξεχάσει όλες αυτές τιςώρες το παιδί του στο καθισματάκι του και το βρήκε αναίσθητο.

Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου Άρτας ανακοίνωσαν στους γονείς πως το παιδί τους δυστυχώς ήταν νεκρό, τότε εκείνοι υπέστησαν σοκ και λιποθύμησαν.

Αυτή την στιγμή οι γιατροί τους παράσχουν τις Πρώτες Βοήθειες και τους έχουν σε καταστολή μέχρι να συνέλθουν κάπως και να είναι σε θέση να μιλήσουν στους αστυνομικούς που έχουν κληθεί στο Νοσοκομείο, ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσουν όλες οι προανακριτικές ενέργειες με λήψη καταθέσεων των γιατρών και της νοσηλεύτριας, να διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή στο βρέφος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και μόλις είναι σε θέση να πάρουν καταθέσεις και από τους γονείς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα