Νεκροί δύο ηλικιωμένοι από φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής

Νεκροί δύο ηλικιωμένοι από φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Πρόκειται για δύο άντρες 85 και 65 ετών που ανασύρθηκαν νεκροί μέσα από το φλεγόμενο υπόγειο διαμέρισμα, το οποίο ήταν γεμάτο με σκουπίδια. Πιθανόν πρόκειται για ρακοσυλλέκτες.

Νεκροί ανασύρθηκαν δύο ηλικιωμένοι άντρες 85 και 65 ετών αντίστοιχα από τους πυροσβέστες που εισήλθαν στο υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αλκαμένους 92, στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ξέσπασε φωτιά τα μεσάνυχτα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσαν 20 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και χρειάστηκαν πολλές ώρες για να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο, καθώς ο χώρος του διαμερίσματος ήταν γεμάτος σκουπίδια. Πιθανόν οι άτυχοι ηλικιωμένοι ήταν ρακοσυλλέκτες και προσπάθησαν να βρουν τρόπο να ζεσταθούν, όμως λόγω των πολλών απορριμμάτων γύρω τους ξέσπασε εύκολα η πυρκαγιά.

Οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων κατέβηκαν εγκαίρως στον δρόμο αν και η φωτιά περιορίστηκε μόνο στο υπόγειο. Στον χώρο παραμένει κλιμάκιο πυροσβεστών για προληπτικούς λόγους εξαιτίας των απορριμμάτων και άντρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, που διενεργούν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα