Νέο μπαράζ επιθέσεων με φθορές σε τράπεζες, στο Δημαρχείο Καισαριανής και σε σουπερμάρκετ

Νέο μπαράζ επιθέσεων με φθορές σε τράπεζες, στο Δημαρχείο Καισαριανής και σε σουπερμάρκετ
Eurokinissi

Για τα νέα περιστατικά διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται ανάληψη ευθύνης, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα οι απανωτές επιθέσεις αντιεξουσιαστών το τελευταίο διάστημα να σχετίζονται με τις αντιδράσεις στον χώρο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέο μπαράζ επιθέσεων πραγματοποίησαν ομάδες αγνώστων ατόμων σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Περίπου 40 λεπτά μετά τις 8 το βράδυ σημειώθηκε επίθεση με βαριοπούλες σε ΑΤΜ τράπεζας επί της οδού Τριών Ιεραρχών 110, στα Πετράλωνα. Πέντε λεπτά μετά ακολούθησε επίθεση με πρόκληση φθορών στην τζαμαρία των ΕΛ.ΤΑ. και σπάσιμο του παρμπρίζ σε ένα βανάκι των ταχυδρομείων, στη συμβολή των οδών Βάλτου και Θουκυδίδου, στον Άγιο Δημήτριο.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ακολούθησε επίθεση με πέτρες στα τζάμια του Δημαρχείου Καισαριανής, όπου οι δράστες πέταξαν και μπογιές στην πρόσοψη. Μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ σημειώθηκε επίθεση με πέτρες σε τζαμαρίες τράπεζας επί της οδού Ευελπίδων 61-63, στην Κυψέλη και στις 10 το βράδυ σημειώθηκε επίθεση και πρόκληση φθορών σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ, επί της οδού Καρπενησίου, στο Περιστέρι.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, με πρόκληση φθορών στην τζαμαρία και στο ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας επί της οδού Αγίων Αναργύρων 62, στους Αγίους Αναργύρους.

Για τα νέα περιστατικά, όπως και για τις προηγούμενες περιπτώσεις, διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται ανάληψη ευθύνης, ενώ εξετάζεται η πιθανότητα οι απανωτές επιθέσεις αντιεξουσιαστών το τελευταίο διάστημα να σχετίζονται με τις αντιδράσεις στον χώρο, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα