Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε ΑΤΜ τραπεζών

Μπαράζ επιθέσεων τα ξημερώματα σε ΑΤΜ τραπεζών
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Πέντε επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα από ομάδες αγνώστων δραστών σε τράπεζες και ΑΤΜ στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου, Γαλατσίου, Πατησίων, Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας.

Μπαράζ επιθέσεων με πρόκληση φθορών σε τζαμαρίες και ΑΤΜ υποκαταστημάτων τραπεζών σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Συνολικά καταγράφηκαν πέντε επιθέσεις για τις οποίες διενεργεί έρευνα η Κρατική Ασφάλεια και αναμένεται η ανάληψη ευθύνης, που πιθανόν να προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 02:38, επί τη Λ. Βουλιαγμένης 380, στον Άγιο Δημήτριο, όπου ομάδα ατόμων διέλυσε δύο ΑΤΜ και ράγισε την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας. Μία ώρα μετά ακολούθησε επίθεση επί της οδού Γλυκερίας 11, στο Γαλάτσι, όπου ομάδα ατόμων έβαλε φωτιά και έκαψε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη φαρμακείου.

Στις 04:45 σημειώθηκαν δύο διαδοχικές επιθέσεις, η πρώτη σε βάρος υποκαταστήματος τράπεζας στην συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη 67 και Κουρτίδου, στα Πατήσια, όπου ομάδα ατόμων έθραυσε την τζαμαρία τράπεζας και ακολούθησε επίσης θραύση τζαμαρίας υποκαταστήματος τράπεζας, επί της οδού Νίκης 18, στην Μεταμόρφωση.

Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε στις 04:59 στην συμβολή των οδών Σολωμού και Πατριάρχου Ιωακείμ, στην Νέα Ιωνία, όπου επίσης έθραυσαν τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα