Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο 17χρονος

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη – Στο νοσοκομείο 17χρονος
Eurokinissi

Στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε ένας 17χρονος που δέχθηκε επίθεση με οπαδικά κίνητρα από ομάδα τεσσάρων ατόμων.

Ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (18/02) μία ομάδα τεσσάρων νεαρών προπηλάκισε δύο 17χρονους και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον έναν από αυτούς.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 19:00, στην οδό Καραολή & Δημητρίου, απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά. Οι τέσσερις δράστες πλησίασαν τους δύο ανήλικους και απομόνωσαν το θύμα της επίθεσης. Τον χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας του αιμορραγία. Δύο από αυτούς κρατούσαν τον φίλο του ακινητοποιημένο για να μην αντιδράσει. Μόλις ολοκλήρωσαν το έργο τους κινήθηκαν προς την οδό Λαγκαδά, όπου τους περίμεναν ακόμη τρία άτομα.

Το θύμα της επίθεσης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είναι γνωστός οπαδός του Άρη με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τα άτομα που του επιτέθηκαν.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για νοσηλεία.

Νωρίτερα σήμερα, σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σε σχολικό αγώνα, με έναν 15χρονο μαθητή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με κακώσεις στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα