Νίκαια: Βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 37χρονου σε βενζινάδικο

Νίκαια: Βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 37χρονου σε βενζινάδικο
Περιπολικό αστυνομίας ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές δείχνει τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας σε βενζινάδικο στη Νίκαια. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκάρουν οι εικόνες από τη μαφιόζικη εκτέλεση του 37χρονου συζύγου της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια και καταγράφονται σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές.

Οι δράστες φαίνεται να μπαίνουν στο πρατήριο με μία μαύρη BMW, με τον 37χρονο να μην δίνει σημασία στο όχημα και να συνεχίζει να μιλά με άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν μαζί του.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσέγγισαν το σημείο, σταμάτησαν και ένας εξ αυτών, με τα χαρακτηριστικά του καλυμμένα, άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να δεχτεί πυροβολισμούς στο σώμα και στο κεφάλι και τον τραυματισμό ενός 33χρονου που βρισκόταν στο σημείο.

Αμέσως μετά, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, λαμβάνονται καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και το περιβάλλον του θύματος και αναλύονται βιντεοληπτικά υλικά από τη γύρω περιοχή, σε μία προσπάθεια των Αρχών να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα