Νίκος Παππάς: Καλείται σε απολογία με τον Χρήστο Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Νίκος Παππάς: Καλείται σε απολογία με τον Χρήστο Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες
Νίκος Παππάς Eurokinissi

Σε απολογία καλούνται ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Καλογρίτσας για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Στην κλήτευση του πρώην υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς απολογία για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, προχώρησε η ανακρίτρια Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη.

Η δικαστική λειτουργός αφού ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος της έρευνάς της, λαμβάνοντας καταθέσεις μαρτύρων γύρω από την υπόθεση, πλέον ζητά από του κατηγορούμενος στο να προσέλθουν για να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή έχει ασκήσει σε βάρος του Ν. Παππά ποινική δίωξη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ για τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα για το αδίκημα της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντός.

Υπόθεση Novartis

Την ίδια ώρα, η αεροπαγίτης ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, στην οποία έχει ανατεθεί η υπόθεση Νοβάρτις για τους χειρισμούς του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δημ. Παπαγγελόπουλου, αναμένει να λάβει την Τετάρτη τις απολογίες του δημοσιογράφου και εκδότη Κ. Βαξεβάνη και του εκδότη Γ. Φιλιππάκη.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται και οι δύο να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Την ενέργεια αυτή, η οποία αποτελεί ζήτημα για την ελευθερία του Τύπου, θα ακολουθήσουν κλήσεις σε πρόσωπο της Εισαγγελία Διαφθοράς, ενώ τελευταίος αναμένεται να απολογηθεί ο βασικός κατηγορούμενος Δημ. Παπαγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα