ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: "Η κυβέρνηση νομίζει πως θα αποφύγει τις απαντήσεις μέσω της ένοχης σιωπής"

ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: "Η κυβέρνηση νομίζει πως θα αποφύγει τις απαντήσεις μέσω της ένοχης σιωπής"

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το σκάνδαλο Novartis και τις αποκαλύψεις που "η Δικαιοσύνη οφείλει να ερευνήσει για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια". Η απάντηση της ΝΔ.

Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσουν απαντήσεις ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για την προανακριτική που βάφτισε το σκάνδαλο Novartis σκευωρία

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη κατά την απολογία του στην ανακρίτρια για την υπόθεση Novartis. Η απάντηση της ΝΔ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης

Novartis: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης

Ενώπιον της ανακρίτριας για πολύωρη απολογία βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης. "Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα εκδικηθεί τους βιαστές της", δήλωσε ο συνήγορός του.

Ο Κώστας Βαξεβάνης

Ο απεχθής καθεστωτισμός της δίωξης Βαξεβάνη και Παπαδάκου

Ο Γιάννης Αλμπάνης. γράφει για τις διώξεις δημοσιογράφων που είναι συνυφασμένες με τον αυταρχισμό και τον καθεστωτισμό, ειδικά όταν οι διωκόμενοι βρίσκονται σε αντιπαράθεση με την κεφαλή της κυβερνητικής εξουσίας.

Ο Κώστας Βαξεβάνης

Σημειώσεις στο περιθώριο της εξοργιστικής δίωξης κατά του Κ. Βαξεβάνη

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για τη δίωξη κατά του γνωστού δημοσιογράφου που επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των σχέσεων Κεντρικής εξουσίας-Δικαιοσύνης και υπενθυμίζει την δυσανεξία των εκάστοτε κυβερνώντων προς τους τολμητίες της ερευνητικής και κριτικής δημοσιογραφίας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Κάλυκες από το ίδιο όπλο στην επίθεση στο σπίτι του και στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία

Στην προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη και δύο ακόμη ατόμων προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας δύο περιστατικά με πυροβολισμούς. Η καταγγελία Βαξεβάνη και η βαλλιστική.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης

Βαξεβάνης: Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Τα επίμαχα δημοσιεύματα γύρω από τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η ζωή του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη θα ελέγξουν οι εισαγγελικές αρχές, μετά τις καταγγελίες του.

Ο Κώστας Βαξεβάνης

Κώστας Βαξεβάνης: Πρόσθετα μέτρα προστασίας μετά τις απειλές κατά της ζωής του

Με ανακοίνωση του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη γνωστοποίησε τη λήψη πρόσθετων μέτρων προστασίας για τον δημοσιογράφο, ύστερα από τις καταγγελίες του ίδιου περί "συμβολαίου θανάτου" προς το πρόσωπό του.