Νορβηγός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Ίο από συμπατριώτες του

Νορβηγός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Ίο από συμπατριώτες του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Μία παρέα 18χρονων Νορβηγών κατεδίωξαν συνομήλικο ομοεθνή τους, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από ύψος και έσπασε τα πόδια του, με τους νεαρούς να τον χτυπούν, ενώ ήταν ήδη τραυματισμένος.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 18χρονος Νορβηγός την περασμένη Τετάρτη 1 Αυγούστου, στην Ίο από μία παρέα συνομήλικων ομοεθνών του.

Ξαφνικά η παρέα των πέντε Νορβηγών κατεδίωξαν τον 18χρονο εξαιτίας «διαφορών»  που είχαν αναφορικά με τις πόλεις καταγωγής τους που βρίσκονται σε αντιπαλότητα και εκείνος για να τους ξεφύγει έπεσε από ύψος και έσπασε τα πόδια του. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν τον πλησίασαν οι υπόλοιποι τον χτύπησαν κιόλας, όντας ήδη τραυματισμένος

Ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού απ’ όπου κλήθηκε η Αστυνομία από τους γιατρούς, στους οποίους ανέφερε το περιστατικό αλλά δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική τους δίωξη αφού τα κατάγματά του επήλθαν από την προσπάθειά του να διαφύγει και όχι από αυτούς.

Στη συνέχεια, ο νεαρός διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια και ο πατέρας του πλέον επικοινώνησε με τις Αρχές και ζήτησε την ποινική δίωξη των δραστών με αποτέλεσμα να επισκεφτούν ξανά τον 18χρονο αστυνομικοί και πλέον εκείνος υπέβαλλε μήνυση σε βάρος των 5 δραστών, τους οποίους περιέγραψε μάλιστα στην Αστυνομία.

Κατόπιν όλων αυτών, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Νάξου που αποφάσισε οι νεαροί να αφεθούν ελεύθεροι και ορίστηκε δικάσιμος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα