Νότης Μαυρουδής: Οργή του γιου του για τους "παπαράτσι" έξω από το εξοχικό τους

Ο Νότης Μαυρουδής με τον γιο του, Χάρη
Ο Νότης Μαυρουδής με τον γιο του, Χάρη FACEBOOK

Να σεβαστούν, έστω και για τους τύπους, τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά τους καλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης. Τι αναφέρει σε ανάρτησή του.

Ενοχλημένος με την αδιάκριτη παρουσία κάποιων παπαράτσι "δημοσιογράφων" που βρίσκονται ακροβολισμένοι γύρω από το εξοχικό της οικογένειας είναι ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, ο οποίος απευθύνει έκκληση στους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν - έστω και για τους τύπους - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένεια.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, οι εν λόγω δημοσιογράφοι "επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας με εκπομπές life style και τηλεφωνούν ρωτώντας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του".

ADVERTISING

"Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη 'δημοσιογραφία' δεν 'έπαιξε' ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε" τονίζει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νότης Μαυρουδής, Καλλιτέχνες, Μουσική
SHARE:

24Media Network