Novartis: Κατέθεσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος

Novartis: Κατέθεσε ο Παναγιώτης Πικραμμένος
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος βρέθηκε στο Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας βρέθηκε στο εισαγγελικό κατώφλι για περίπου 1,5 ώρα, ενώ πλέον οι εισαγγελείς Ζαχαρής και Σοφουλάκης που χειριζονται την έρευνα θα υποτιμήσουν το υλικό που έχουν συγκεντρώσει για να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis, ωστόσο το σκέλος που τον αφορά έχει τεθεί στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης. Ο ίδιος είχε αναφερθεί σε “μυθιστορηματικές κατηγορίες” που «δεν συνιστούν βάσιμες ενδείξεις αλλά ούτε και επαρκή στοιχεία για να αμφισβητείται η ηθική ακεραιότητα και να σπιλώνεται βάναυσα η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που προσέφερε πάνω από 40 χρόνια στη Δικαιοσύνη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα