Novartis: Στο αρχείο το σκέλος για το Μάριο Σαλμά

Novartis: Στο αρχείο το σκέλος για το Μάριο Σαλμά
Ο Μάριος Σαλμάς Eurokinissi

Η Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς με σχετική διάταξη έβαλε στο αρχείο το σκέλος της υπόθεσης Novartis που αφορά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά.

Την πέμπτη κατά σειρά αρχειοθέτηση μετρά η δικογραφία της Novartis καθώς η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς αποφάσισε να θέσει στο αρχείο και το σκέλος που αφορά τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγγελική διάταξη αναφέρεται πως από την προκαταρκτική έρευνα που έλαβε χώρα δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία κατά του πρώτην αναπληρωτή υπουργού αναφορικά με τις πράξεις του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της δωροδοκίας, για τις οποίες ελεγχόταν. Πλέον απομένει η ολοκλήρωση των εισαγγελικών ερευνών για τέσσερα ακόμη πολιτικά πρόσωπα, τους Αντώνη Σαμάρα, Γιάννη Στουρνάρα, Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Να σημειωθεί πως ο Μάριος Σαλμάς μπήκε στο «μικροσκόπιο» των αρχών ύστερα από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για χρηματισμό του από την Novartis. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή, αρνήθηκε την εμπλοκή του, υποστηρίζοντας πως η φαρμακοβιομηχανία δεν ήταν ευχαριστημένη από τις υπηρεσιακές του ενέργειες και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον παρακάμψει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version