Καταγγελία: Ντελιβεράδες έδειραν υπαλλήλους του Δρομοκαΐτειου

Το Ψυχικό Νοσοκομείο Αττικής "Δρομοκαΐτειο"
Το Ψυχικό Νοσοκομείο Αττικής "Δρομοκαΐτειο" EUROKINISSI

Ο θυρωρός και ο ξυλουργός του νοσοκομείου φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν άγρια στην πύλη του Δρομοκαΐτειου από δύο ντελιβεράδες. Οι εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν.

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε την Πέμπτη το σωματείο των εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο».

Σύμφωνα με την καταγγελία ο θυρωρός και ο ξυλουργός του νοσοκομείου φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν το πρωί στην πύλη του Δρομοκαΐτειου από δύο ντελιβεράδες. Χρειάστηκε όπως αναφέρει η ανακοίνωση, να διακομιστούν στο Τζάνειο νοσοκομείο, «σοβαρά τραυματισμένοι», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοπεύουν να υποβάλουν μήνυση.

ADVERTISING

Σημειώνεται ότι οι ντελιβεράδες έχουν ήδη υποβάλει μήνυση για το περιστατικό στο ΑΤ Χαϊδαρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο»:

«Η διοίκηση του Δρομοκαΐτειου δεν επιτρέπει την είσοδο ντελιβεράδων εντός του νοσοκομείου γιατί εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα και έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς. Ντελιβεράς το πρωί εμφανίστηκε στην πύλη του νοσοκομείου με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός του απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια, αφήνοντας στο πάρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο άρχισε να φωνάζει και να απειλεί.

Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού.

Τους έριξαν κάτω και τους κλωτσούσαν. Ήθελαν να τους σκοτώσουν. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν».

Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία, «το Δρομοκαΐτειο διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια, για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς. Τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Κλήθηκε η Αστυνομία χωρίς όμως να προλάβει να επέμβει στο περιστατικό. Η Αστυνομία ήδη εκτελεί προανάκριση. Δύο αστυνομικοί συνοδεύουν τους τραυματίες συναδέλφους στο Τζάνειο».

24Media Network