Ντοκουμέντο: Έτσι πιάνουν κόντρες σε Συγγρού, Βουλιαγμένης και Παραλιακή

Στιγμιότυπο από τους ελέγχους της Τροχαίας
Στιγμιότυπο από τους ελέγχους της Τροχαίας YOUTUBE

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) πραγματοποίησαν 645 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν 357 παραβάσεις. Δείτε πλάνα-ντοκουμέντο.

Ειδικές εξορμήσεις για την αντιμετώπιση και την πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, κατά μήκος της Λ. Συγγρού (Φιξ), της Λ. Βουλιαγμένης (γέφυρα Αλεξιουπόλεως) και της Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου ( RIBAS , Δέλτα Βάρκιζας, ύψος Λ. Καλυβίων).

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) πραγματοποίησαν 645 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων και βεβαίωσαν 357 παραβάσεις.

ADVERTISING

Αυτές αφορούσαν 171 παραβάσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 63 για πρόκληση υπερβολικών θορύβων (ηχομέτρηση), 36 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 21 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 3 για επικίνδυνους ελιγμούς, 4 για μη χρήση ζωνών ασφαλείας, 2 για ανασφάλιστα οχήματα, 11 για στέρηση άδειας οδήγησης και 39 λοιπές παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 76 άδειες ικανότητας οδήγησης, 80 άδειες κυκλοφορίας και 81 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 11 μοτοσικλέτες. Η Τροχαία προειδοποιεί, πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τροχαία
SHARE:

24Media Network