Ντοκουμέντο: Η απίστευτη ταλαιπωρία της 90χρονης στο Α.Τ.

Ντοκουμέντο: Η απίστευτη ταλαιπωρία της 90χρονης στο Α.Τ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με την προσαγωγή της 90χρονης γυναίκας που πουλούσε παράνομα πλεκτά παντοφλάκια στο αστυνομικό τμήμα. Ο αστυνομικός δυσανασχετεί που δεν καταλαβαίνει ελληνικά και που δεν μπορεί να της πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

Οργή στο πανελλήνιο προκαλεί η ιστορία 90χρονης, η οποία συνελήφθη επειδή πουλούσε χωρίς άδεια πλεκτές παντόφλες, στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, η υπερήλικη γυναίκα δέχθηκε τη χλεύη και την απαξίωση του αστυνομικού που της πήρε δακτυλικά αποτυπώματα, όπως φαίνεται σε βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Στο εν λόγω βίντεο ο φαίνεται ο αστυνομικός να προσπαθεί να εξηγήσει στην 90χρονη, χωρίς υπομονή και με υποτιμητική στάση, πώς πρέπει να τοποθετήσει τα δάχτυλά της.

Σε πολλά σημεία του βίντεο υψώνει τον τόνο της φωνής του εκνευρισμένος που η 90χρονη δεν καταλαβαίνει, μιας και η γυναίκα δεν γνώριζε ελληνικά και δεν μπορούσε να αντιληφθεί όσα της λέει.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο αστυνομικός ενοχλημένος λέει πως είναι η δεύτερη που του το κάνει στα 15 χρόνια εμπειρίας του, ενώ σε κάποιο άλλο σημείο ακούγεται να βρίζει επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί.

Η κόρη της 90χρονης είπε σχετικά: “Η γιαγιά είναι 90 χρονών δεν έχει εισοδήματα, δεν παίρνει σύνταξη, ούτε από εδώ, ούτε από Γεωργία, Ρωσία ή κάποιο άλλο κράτος. Η πρόνοια πληρώνει το σπίτι που μένει”.

Το αρχηγείο της αστυνομίας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, αλλά η έρευνα δεν αφορά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη η γυναίκα, αλλά για το ότι υπήρξε βιντεοσκόπηση εντός του αστυνομικού τμήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα