Αδιανόητο: Συνέλαβαν 90χρονη που πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή

Αδιανόητο: Συνέλαβαν 90χρονη που πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα. Δικοί της άνθρωποι καταγγέλλουν ότι την είχαν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.

Σε μια ασύλληπτη κίνηση προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε μία υπερήλικη γυναίκα επειδή πουλούσε, χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια (μάλλινα παντοφλάκια για το σπίτι που πλέκουν οι Πόντιες).

Η 90χρονη που ζει με τον συνομήλικο σύζυγό της πηγαίνει μια στο τόσο στην λαϊκή και πουλά τα παπουτσάκια που φτιάχνει η ίδια. 

ADVERTISING

Όπως καταγγέλλει η κόρη της, ένα περιπολικό με τρεις άνδρες, την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα τής περιοχής των Αμπελοκήπων, που επενέβη ύστερα από κλήση άλλων, πιθανώς πωλητών της λαϊκής, που κατήγγειλαν τη γιαγιά επειδή δεν είχε άδεια.

Αφού της πήραν αποτυπώματα, την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Ο Γολγοθάς της γιαγιάς, τελείωσε τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν δικοί της άνθρωποι, την είχαν αφήσει χωρίς φαγητό και νερό.

Πηγή: 

Seleo.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network