Ο εκνευρισμός της Αγγελικής Νικολούλη on air: “Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ”

Ο εκνευρισμός της Αγγελικής Νικολούλη on air: “Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ”
Η Αγγελική Νικολούλη GLOMEX / MEGA

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής (31/03), μετά από τηλεφώνημα μάρτυρος σε υπόθεση εξαφάνισης.

Με την υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου Θοδωρή Σελεμετζίδη ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή (31/03), ωστόσο η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της έπειτα από μια μαρτυρία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη Λάρισα, με μάρτυρα-κλειδί να επικοινωνεί με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Όπως φαίνεται, πάντως, η μάρτυρας δεν έδωσε σαφείς πληροφορίες, με τη δημοσιογράφο να της απευθύνεται σε έντονο ύφος.

Χαρακτηριστικά, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Λοιπόν, να σου πω, κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα, τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Από τη στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία! Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν 10 μήνες τώρα και δεν μιλάνε καθόλου».






Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα