Ο παππούς, ο Ραχόι και η εξωτερική πολιτική της λαϊκής

Ο παππούς, ο Ραχόι και η εξωτερική πολιτική της λαϊκής

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με έναν ηλικιωμένο που κάνει ''δηλώσεις'' σε ισπανικό συνεργείο, αφήνοντάς τους όλους άφωνους (Vid)

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης είναι εδώ και αρκετό καιρό στραμμένο στην Ελλάδα και την πορεία της οικονομίας της. Έτσι  ένα ισπανικό συνεργείο αποφάσισε να επισκεφθεί μία ελληνική λαική αγορά για να κάνει ρεπορτάζ χωρίς να είναι προετοιμασμένο για αυτό που θα διαδραματιζόταν.

Πρωταγωνιστής του βίντεο ένας καταπληκτικός παππούς, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την κάμερα δεν έχασε την ευκαιρία να βάλει στη θέση του το δημοσιογράφο με τρόπο άκρως… παραστατικό!

Θέμα του ρεπορτάζ υποθέτουμε ότι θα ήταν η οικονομική κρίση της χώρας μας, αλλά ο επικοινωνιακός παππούς δεν έμεινε σε αυτή κάνοντας εξωτερική πολιτική, με το δικό του προσωπικό στυλ.

Η διαφορετική γλώσσα δε στάθηκε εμπόδιο, καθώς η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα και είναι και διεθνής.

Ρωτά αν το συνεργείο είναι από την Ισπανία και όταν επιβεβαιώνεται τους αποστομώνει λέγοντας ”Την πατήσατε με τον δικό σας. Θέλατε αλλαγή; Πάρτε τώρα την αλλαγή”.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα τελείωνε, κάνει κίνηση ματ και ρωτά πώς λένε τον καινούργιο πρωθυπουργό της Ισπανίας, χωρίς κανείς να περιμένει τη συνέχεια, πόσο μάλλον ο ρεπόρτερ του ισπανικού συνεργείου.

”Ραχόι” του απαντούν και τότε προς έκπληξη όλων κάνει σχόλιο κόλαφο για την πολιτική που ακολουθείται στην Ευρωπαϊκή χώρα, λέγοντας ”Πάρτε τώρα τον Ραχόι”.

Αν μιλούσε τη γλώσσα μάλλον θα έλεγε ότι ”Ο Ραχόι τους γονάτισε” αλλά μη μπορώντας να μιλήσει Ισπανικά, το περιέγραψε με φυσικότητα και έντονη θεατρικότητα, κάνοντας ένα άκρως καυστικό σχόλιο μόνο με την κίνηση των χεριών του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα