Ο τίτλος του τάγματος των Ιπποτών στον Μπουτάρη

Leader of Democratic Left political party, Fotis Kouvelis delivers speech at the City Hall of Thessaloniki in the presence of Vassilis Vassilikos and Nikos Chrissogelos of Eco Greens on January 17, 2015. /            17 2015.
Leader of Democratic Left political party, Fotis Kouvelis delivers speech at the City Hall of Thessaloniki in the presence of Vassilis Vassilikos and Nikos Chrissogelos of Eco Greens on January 17, 2015. / 17 2015. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Η τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή με απόφαση του Προέδρου της ιταλικής δημοκρατίας για τη συμβολή του κ. Μπουτάρη στη σύσφιξη των σχέσεων Ιταλίας-Ελλάδας

Ο τίτλος του Αξιωματικού του Τάγματος των Ιπποτών «Άστρο της Ιταλίας» θα απονεμηθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την εθνική γιορτή της Ιταλίας την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Ο τίτλος απονέμεται με απόφαση του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, κατόπιν εισήγησης του Υπουργού Εξωτερικών, για τη συμβολή του Δημάρχου στην ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας – Ιταλίας σε πολιτιστικό, οικονομικό και εμπορικό επίπεδο, καθώς και την προώθηση των σχέσεων φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών.

Εκ μέρους της Ιταλικής Δημοκρατίας τον τίτλο και το παράσημο που τον συνοδεύει θα απονείμει στον Γιάννη Μπουτάρη ο επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Σαραντόπουλος.

Διαβάστε ακόμη στην aftodioikisi.gr

Επιμένει το ΔΝΤ: Διώξτε όσους επαναπροσλάβατε στο Δημόσιο (βίντεο)

Τι λένε στη Συγγρού για το Σγουρό

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στην Αθηναϊκή Λέσχη – Έφαγαν όλοι «πόρτα» εκτός απ’ τον Κατρούγκαλο

Πηγή φωτογραφίας sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση
SHARE:

24Media Network