ΟΑΣΑ: Κλείνουν σταδιακά οι μπάρες στο μετρό- Σε ποια σημεία και γιατί

ΟΑΣΑ: Κλείνουν σταδιακά οι μπάρες στο μετρό- Σε ποια σημεία και γιατί

Οδηγίες για την εύρυθμη μετακίνηση του επιβατικού κοινού, από και προς τον σταθμό του μετρό "Σύνταγμα"

Ξεκίνησαν να κλείνουν σταδιακά οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό, ενώ η αρχή έγινε από τον σταθμό του Συντάγματος χθες.

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα συνωστισμού, και προκειμένου να εξοικειωθεί το κοινό με τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα κλείσουν οι μπάρες, το διάστημα 5 έως 10 Μαρτίου και 12 έως τις 14 Μαρτίου, εκτός των ωρών αιχμής (δηλαδή εκτός 06.00 – 10.00 και 15.00 – 19.00).

Η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοιχτή για τη διέλευση ανέργων και ΑμεΑ.

Στις 15 Μαρτίου θα κλείσουν όλες οι πύλες του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι, οι σταθμοί «Ανθούπολη», «Περιστέρι», «Σεπόλια», «Ηλιούπολη», «Άλιμος», «Αργυρούπολη», «Ελληνικό», «Αγ. Μαρίνα», «Κεραμεικός», «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή», «Χαλάνδρι», «Ταύρος» και «Μαρούσι» θα κλείσουν στις 11 Μαρτίου (η πύλη των ΑμεΑ θα παραμείνει ανοικτή). Στις 15 Μαρτίου θα υλοποιηθεί το κλείσιμο όλων των πυλών.

Το επιβατικό κοινό πρέπει να έχει εφοδιαστεί με έγκυρο ηλεκτρονικό εισιτήριο / κάρτα (ATH.ENA Ticket / ATH.ENA Card), να επικυρώνει το εισιτήριο / κάρτα στις πύλες του σταθμού εισόδου καθώς και να επικυρώνει το εισιτήριο / κάρτα στις πύλες του σταθμού εξόδου.

Δηλαδή, ο επιβάτης με σταθμό αφετηρίας, π.χ. την «Αττική» και τελικό προορισμό το «Σύνταγμα» και προκειμένου να εξέλθει από το σταθμό «Σύνταγμα», οφείλει να επικυρώσει το εισιτήριο / κάρτα πρώτα στις πύλες του σταθμού «Αττική» και στη συνέχεια στο «Σύνταγμα». 

SHARE:

24Media Network