ΟΑΣΘ: Σε έκτακτη συνεδρίαση καλούνται οι εργαζόμενοι

Thessaloniki, Greece on May 12, 2017. /, 12  2017.
Thessaloniki, Greece on May 12, 2017. /, 12 2017. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Εν μέσω της συνάντησης που τους ζήτησε για την 16/5 ο υπουργός Μεταφορών, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συνεδριάζουν την Κυριακή για να αποφασίσουν για την αναστολή ή μη της επίσχεσης εργασίας

Τις οριστικές αποφάσεις τους για το εάν τελικά θα αναστείλουν την επίσχεση εργασίας που προανήγγειλαν ότι θα προχωρήσουν από τις 15/5, πρόκειται να λάβουν αύριο σε έκτακτο διοικητικό τους συμβούλιο (10 το πρωί), οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με τον πρόεδρό τους, Δημήτρη Τσερμενίδη να τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ "είμαι αντίθετος με την αναστολή, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονται συνολικά".

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και βάσει της οποίας ο υπουργός Μεταφορών καλεί σε συνάντηση και σύσκεψη τη διοίκηση και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΘ, την Τρίτη 16/5 στις 11 το πρωί.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κλήση σε σύσκεψη από τον υπουργό, αναφέροντας ότι η κίνηση αυτή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση "για την εκτόνωση της έντασης και την εξεύρεση λύσης». Υπογραμμίζεται ότι στη συνάντηση/σύσκεψη της προσεχούς Τρίτης, θα δώσει το «παρών» και το υπουργείο Οικονομικών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: SOOC)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΟΑΣΘ: Ένας μικρός θρίαμβος της ιδιωτικής οικονομίας

Σπίρτζης: Ο ΟΑΣΘ να σταματήσει τη λεηλασία του Δημοσίου

ΟΑΣΘ: Οι εργαζόμενοι ξεκινούν επίσχεση εργασίας

SHARE:

24Media Network