'Όχι' στην έκδοση Λ. Μπόμπολα στην Κύπρο

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΧΩΔΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ» Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ).ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ACTOR (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)
ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΧΩΔΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ «ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ» Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΤΣΑΚΩΝΑ).ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ACTOR (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μην εκτελεστεί το σε βάρος του ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι κυπριακές αρχές για την υπόθεση ΧΥΤΑ

Στην Ελλάδα θα παραμείνει τελικά ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, καθώς το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μην εκτελέσει το σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψη από τις κυπριακές αρχές.

Πρόκειται για το δεύτερο ένταλμα που εκδόθηκε από τη γείτονα χώρα κατά του Λ. Μπόμπολα, σύμφωνα με το οποίο ο επιχειρηματίας θα επρεπε να εκδοθεί στην Κύπρο για την υπόθεση λειτουργίας του ΧΥΤΑ Πάφου για την εναπόθεση των απορριμμάτων.

Παράλληλα, το συμβούλιο Εφετών έκρινε ότι θα πρέπει να αρθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί.

Ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Κούτρας κατά την αγόρευσή του, υποστήριξε ότι πρόκειται για μία "προβληματική εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος, λόγω των όσων καταγράφονται από τις κυπριακές αρχές".

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι Πολύχρονης Τσιρίδης, Ηλιας Αναγνωστόπουλος και Μιχαλης Δημητρακόπουλος υποστήριξαν οτι οι πράξεις τις οποίες του αποδίδουν οι κυπριακές αρχές και τις οποίες αρνείται ο ίδιος, φέρονται να τελέστηκαν στην Ελλάδα και όχι στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον τις επόμενες ώρες δεν ασκηθεί έφεση από τον αρμόδιο εισαγγελέας, τότε θα ξεκινήσει έρευνα για την ίδια υπόθεση από την ελληνική Δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συζητήθηκε η έκδοση του Λ. Μπόμπολα στην Κύπρο

Ελεύθερος ο Λεωνίδας Μπόμπολας. Πλήρωσε πρόστιμο 1,8 εκατ. ευρώ

SHARE:

24Media Network