Οι απαντήσεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον αγνοούμενο φοιτητή

Οι απαντήσεις από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον αγνοούμενο φοιτητή

Στην Αμφιλοχία και το Αγρίνιο στρέφονται οι έρευνες τα τελευταία 24ωρα ύστερα από νέες μαρτυρίες

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στα Ιωάννινα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Η Αστυνομία πήρε τις απαντήσεις από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ωστόσο το μόνο που προέκυψε ήταν μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μία ημέρα πριν την εξαφάνισή του με τη μητέρα του και μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την ημέρα της εξαφάνισης και συγκεκριμένα το μεσημέρι με ένα φίλο και συμφοιτητή του για να δώσουν ραντεβού στη λέσχη της σχολής για φαγητό.

ADVERTISING

Οι Αρχές επιμένουν ότι ο Γιακουμάκης έχει φύγει από τη Σχολή το μεσημέρι μετά το φαγητό με αστικό λεωφορείο, βγάζοντας ολόκληρο εισιτήριο από το απέναντι περίπτερο. Πρόσθετα, έχουν ζητήσει τα υλικά κλειστών κυκλωμάτων των ΚΤΕΛ Αγρινίου και ενός εστιατορίου της Εθνικής Οδού έξω από την Αμφιλοχία για να διασταυρώσουν, κατά πόσο ευσταθούν μαρτυρίες που τον τοποθετούν στην περιοχή.

Εκπομπή "Φως στο Τούνελ": Σοκαριστικές αποκαλύψεις Νικολούλη για τον φοιτητή στα Γιάννενα

Να σημειωθεί ότι σε ότι αφορά μαρτυρίες που ήθελαν να ακούγονται νεαροί τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής να φωνάζουν το όνομα του Βαγγέλη, ήταν απλά συμφοιτητές του που τον αναζητούσαν στην γύρω περιοχή της Ανατολής και του Κατσικά. Την Τρίτη αναμένεται να φτάσει στα Ιωάννινα και κλιμάκιο ειδικών από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιακουμάκης, Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγωνία για τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τι εκτιμά η αστυνομία

Εκπομπή "Φως στο Τούνελ": Σοκαριστικές αποκαλύψεις Νικολούλη για τον φοιτητή στα Γιάννενα

SHARE:

24Media Network