Οι εργαζόμενοι της Wind συμπαραστέκονται σε συνάδελφό τους - κατηγορούμενο για τη Marfin

ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ// ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ// ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ (ICON PRESS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) ICONPRESS.GR

Τη συμπαράστασή του σε εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Marfin εκφράζουν οι εργαζόμενοι της Wind, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους

Να σταματήσει η δίωξή του Θ. Σίψα, ζητάνε εργαζόμενοι στη Wind οι οποίοι συμπαραστέκονται στον κατηγορούμενο ο οποίος δικάζεται το Μάιο.

Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΣΕΤΙΜ αναφέρει ότι:

"εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον διωκόμενο Θοδωρή Σίψα και την αντίθεσή του με την δίωξη που στηρίζεται σε αβάσιμες, ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Θοδωρής Σίψας, ένας εργαζόμενος στις ταχυμεταφορές, ήταν ένας από τους χιλιάδες απεργούς – διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πανεργατική απεργία και την συγκέντρωση ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου Ι στις 5/5/2010, η οποία ήταν η πολυπληθέστερη των τελευταίων χρόνων. Δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin στην οδό Σταδίου, που στοίχισε την ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Η υπόθεση του Θοδωρή Σίψα είναι μια εξόφθαλμη περίπτωση κατασκευής ενόχων από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, προκειμένου να στοχοποιηθούν για τις πολιτικές τους ιδέες αγωνιζόμενοι άνθρωποι που αντιστέκονται στην εξαθλίωση και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Υπερασπιζόμαστε κάθε συνάδελφο που μπαίνει στο στόχαστρο της κατασταλτικής πολιτικής, λόγω της πολιτικής του ταυτότητας. Καλούμε κάθε σωματείο, συνέλευση γειτονιάς, συλλογικότητα να στηρίξει και να σταθεί αλληλέγγυο έμπρακτα στην υπόθεση του Θοδωρή Σίψα.

Nα μη γίνει ο Θ. Σίψας, ένας συνάδελφος που συναντάμε εδώ και χρόνια στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, το εξιλαστήριο θύμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Άμεση παύση κάθε δίωξης εναντίον του. Όχι στην κατασκευή ενόχων, με αγώνες υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αναβολή για τον Μάιο πήρε η δίκη για την υπόθεση της Μarfin

SHARE:

24Media Network