Οι γκαφατζήδες της Μακρακώμης: Πήραν ψεύτικα όπλα και βγήκαν στο δρόμο για να κάνουν viral βίντεο

Οι γκαφατζήδες της Μακρακώμης: Πήραν ψεύτικα όπλα και βγήκαν στο δρόμο για να κάνουν viral βίντεο

Με κουκούλες και πιστόλι στους δρόμους της Μακρακώμης. Και από εκεί στα κρατητήρια. Οι "δράστες" ήταν μια οικογένεια που ήθελε να κάνει viral βίντεο στο Youtube

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, όταν κάτοικοι διέκριναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο τρεις κουκουλοφόρους κι έναν ένοπλο νεαρό να κόβουν βόλτες στους δρόμους της πόλης.

Οι τρεις από τους τέσσερις φόρεσαν κουκούλες και ο 18χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα πιστόλι. Μπήκαν στο αυτοκίνητο και άρχισαν να κινούνται μέσα στην Μακρακώμη.

Βλέποντας τους οι κάτοικοι, τρομοκρατήθηκαν.

Νόμισαν πως πρόκειται για ληστές που είχαν απαγάγει όμηρο. Το μυαλό τους πήγε στην ληστεία του Διστόμου, που είχε γίνει με παρόμοιο τρόπο.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν αμέσως στη περιοχή και άρχισαν να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του ύποπτου αυτοκινήτου, έχοντας στη διάθεσή του και τα στοιχεία κυκλοφορίας.

Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο και οι τέσσερις επιβάτες εντοπίστηκαν.

Όπως προέκυψε όμως δεν ήταν ληστές. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, παρίσταναν τους ληστές και βιντεοσκόπησαν τις κινήσεις τους προκειμένου να αναρτήσουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Μάλιστα ο 18χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς τις κουκούλες και το όπλο, το οποίο όπως αποδείχτηκε ήταν ψεύτικο.

Παρά τις εξηγήσεις τους όμως και οι τέσσερις συνελήφθησαν για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για παράνομη βία και αναστάτωση πολιτών.

Πηγή: lamiastar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network