Οι "μαύροι πάνθηρες" της ΕΛΑΣ μπήκαν στο μετρό

Οι "μαύροι πάνθηρες" της ΕΛΑΣ μπήκαν στο μετρό

Οι "Μαύροι Πάνθηρες" που ονομάζονται έτσι επειδή είναι μαυροντυμένοι, άρχισαν περιπολίες στις αποβάθρες του Μετρό για να αποτρέπονται ληστείες.

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί στελεχώνουν τις ειδικές ομάδες της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στους σταθμούς του μετρό.

Συγκεκριμένα 130 αστυνομικοί επιτηρούν τους 47 σταθμούς του μετρό για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρχουν άλλα θύματα κλοπής. Οι έλεγχοι και φύλαξη ξεκίνησε. Σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια και Μοναστηράκι θα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Εκδόθηκε δε διαταγή για να εξοικονομηθούν αστυνομικοί από θέσεις γραφείου.

ADVERTISING

Στόχος είναι η παρουσία τους να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην διάπραξη παράνομων ενεργειών ακόμα και τρομοκρατικών επιθέσεων. Αστυνομικοί της ασφάλειας θα βρίσκονται επίσης στα κέντρα ελέγχου καμερών που βρίσκονται σε σταθμούς του Μετρό.

Από εκεί θα εποπτεύουν ώστε να εντοπίζουν ύποπτες τους πορτοφολάδες, όσους αρπάζουν τσάντες και άλλους παράνομους.

SHARE:

24Media Network