Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη δίχρονη κόρη του με το αυτοκίνητο

ΑΘΗΝΑ-απεργια των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακών γιατρών με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-απεργια των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακών γιατρών με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία Αθήνας και Πειραιά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Σκότωσε κατά λάθος τη δίχρονη κόρη του με το αυτοκίνητο την ώρα που επιχειρούσε να κάνει όπισθεν

Τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στον Μελιγαλά Μεσσηνίας το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι Ρομά τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς το πάτησε με το αυτοκίνητο ο πατέρας του την ώρα που επιχειρούσε να κάνει όπισθεν.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καλαμάτας και στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Ωστόσο, κατά τη διαδρομή το ασθενοφόρο μετέβη στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης μιας και τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά.

Τελικά, το μόλις δύο ετών κοριτσάκι δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Πηγή: patrisnews

SHARE: