Ομόνοια: Απειλούσε να πέσει στο κενό, επειδή δεν του έδιναν σημασία οι αστυνομικοί

Ομόνοια: Απειλούσε να πέσει στο κενό, επειδή δεν του έδιναν σημασία οι αστυνομικοί
Άνδρας ανέβηκε σε γλυτπό που βρίσκεται στην πλατεία της Ομόνοιας και απειλεί να αυτοκτονήσει.Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Tι ήταν αυτό που ώθησε τον άνδρα να ανέβει στο γλυπτό της Πλατείας Ομονοίας και να προκαλέσει... συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Η έλλειψη… σημασίας από τους αστυνομικούς του τμήματος Ομονοίας ήταν η αιτία που ο άνδρας ανέβηκε σε γλυπτό στην Πλατεία Ομονοίας την Παρασκευή προκαλώντας την κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.

Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε πάει την Πέμπτη στον εν λόγω αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει του κλοπή του πορτοφολιού του στο οποίο είχε μέσα πολλά σημαντικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί τον συμβούλευσαν να πάει ξανά την Παρασκευή αφού επικαλέστηκαν φόρτο εργασίας. Και την Παρασκευή όμως η απάντηση ήταν η ίδια.

Δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν μαζί του. Ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισε να σκαρφαλώσει στο γλυπτό γι α να αποσπάσει την προσοχή των αρχών.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες διαπραγματεύσεων για να πειστεί ο άνδρας να κατέβει. Η ιστορία πάντως είχε αίσιο τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα