Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Λαύριο

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Λαύριο
Φορτηγό όχημα της Περιφέρειας Αττικής συνδράμει τις προσπάθειες του Πυροσβεστικού Σώματος για την καταστολή της πυρκαγιάς στη θέση Νεράκι Λαυρίου. Eurokinissi

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση, ξηρά χόρτα και σκουπίδια, στην περιοχή Νεράκι στο Λαύριο πολύ κοντά στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων - Εκκενώθηκε προληπτικά δομή μεταναστών.

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση, σκουπίδια και ξηρά χόρτα, στην περιοχή Νεράκι του Λαυρίου και πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο.

Η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά στην ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων), που δεν απειλήθηκε, ενώ ελήφθησαν προληπτικά μέτρα για ευνόητους λόγους και η επιχείρηση ζήτησε επίσης προληπτικά από τους εργαζομένους να αποχωρήσουν.

Στην περιοχή επίσης υπήρχαν διάσπαρτες οικίες, που δεν κινδύνευσαν, ενώ επίσης προληπτικά αποφασίστηκε η εκκένωση δομής φιλοξενίας μεταναστών εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Στο σημείο παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μέχρι να τεθεί η πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, αποτελούμενες από 21 άντρες με 7 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 12 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα από το νέο μηχανοκίνητο τμήμα (ΜΕΤΠΕ), 6 οχήματα ΟΤΑ (υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα) και ρίψεις νερού από αέρος που πραγματοποιούν 3 ελικόπτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα