Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι αναπληρωτές για την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά μετά την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας από την ΠΝΟ, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2106. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Δεμένο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά μετά την κήρυξη πανελλαδικής απεργίας από την ΠΝΟ, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2106. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Διευκρινίσεις για τη μειωμένη μετακίνηση στα νησιά διορισμού όλων των αναπληρωτών, δίνουν τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας. Αναλυτικά ποιες εταιρίες αφορά και τι πρέπει να προσέξουν οι εκπαιδευτικοί

Της Μίκας Κοντορούση

Προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών που αυτές τις μέρες ταξιδεύουν σε νησιά και τους τόπους διορισμού τους, τα υπουργεία Παιδείας και Ναυτιλίας, προέβησαν σε διευκρινίσεις, σχετικά με την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Υπενθυμίζεται ότι η προσφορά ισχύει για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Α’ βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

Στην από κοινού ανακοίνωση των υπ. Παιδείας και Ναυτιλίας, σημειώνονται τα εξής:

•    Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα των μετακινούμενων

•    Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:

AEGEAN SPEED LINES

ANEK LINES

BLUE STAR FERRIES

FAST FERRIES

GOLDEN STAR FERRIES

HELLENIC SEAWAYS

MINOAN LINES

SEAJET

SUPERFAST FERRIES

Σημειώνεται επίσης ότι η επιδότηση της μετακίνησης ισχύει από τις 6 Σεπτεμβρίου, μέρα δημοσίευσης της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως και τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές μπορούν να απευθύνονται στα εκδοτήρια εισιτηρίων των προαναφερόμενων εταιρειών ώστε, με την επίδειξη της Υπουργικής Απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της Αστυνομικής Ταυτότητας, να λαμβάνουν την έκπτωση.

Η επιδότηση της μετακίνησης των εκπαιδευτικών περιλαμβάνει το νησί - έδρα του νομού στον οποίο διορίζονται, αλλά και τη μετακίνηση στο νησί που τοποθετούνται. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο 50% η έκπτωση στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών

SHARE:

24Media Network