Π. Κωνσταντόπουλος: Ο Stoiximan.gr 12ο Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' είναι μια διαδρομή αθλητικού πολιτισμού

Π. Κωνσταντόπουλος: Ο Stoiximan.gr 12ο Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' είναι μια διαδρομή αθλητικού πολιτισμού

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" μεταφέρει ισχυρά μηνύματα και φανερώνει πρότυπα ανθρώπων και συμπεριφοράς, τονίζει ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr Π. Κωνσταντόπουλος

Μια σοβαρή προσπάθεια να αναδειχθούν τα πρότυπα υγιούς διαβίωσης καθώς και να διαδοθούν οι αξίες του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και η σημασία της ατομικής και συλλογικής προσπάθειας αποτελεί ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" σύμφωνα με τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr , ονομαστικού χορηγού της μεγάλης αθλητικής οργάνωσης.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξή του στο economia.gr . αναφέρθηκε στις  επώνυμες διεθνείς συμμετοχές που θα δώσουν εφέτος το παρών ενώ μοιράστηκε τα σχέδια και τις μελλοντικές δράσεις της οργάνωσης.

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν μεγάλα, μαζικά αθλητικά γεγονότα που απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, όπως ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ";

ADVERTISING

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" είναι η δεύτερη μεγαλύτερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, προσφέροντας μια πολύπλευρη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαιρέτως ηλικιακής ομάδας και αθλητικής επίδοσης. Τέτοια εξαιρετικά παραδείγματα διοργανώσεων εκπροσωπούν στο μέγιστο τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού και βεβαίως οφείλουν να υποστηρίζονται από όλους.

Αυτή η διοργάνωση, έχει αποδειχθεί ότι πράγματι συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται σε ένα τεράστιο γεγονός της Ελλάδας που δείχνει το πιο όμορφο πρόσωπό της όχι μόνο σε επίπεδο υποστήριξης των δρομέων και σε αυτό των αναγκών μιας διοργάνωσης αλλά εξίσου και σε επίπεδο πολιτισμού.

Είναι μια διοργάνωση που ενσωματώνει στοιχεία μιας ολόκληρης κοινωνίας

Η οργάνωση κινητοποιεί (την κοινωνία) και σε προσκαλεί να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας, για να χαρείς μαζί της και να τη μοιραστείς με όλους.  Το γεγονός ότι φέρει μηνύματα αθλητικού πολιτισμού σε μια σοβαρή προσπάθεια να αναδειχθούν τα πρότυπα υγιούς διαβίωσης, αλλά και η διάδοση μηνυμάτων όπως αυτά του εθελοντισμού, του ευ αγωνίζεσθαι, της σημασίας και της δύναμης της προσωπικής αλλά και της συλλογικής προσπάθειας είναι στοιχεία που στην οικογένεια του Stoiximan επιβραβεύουμε σε κάθε ευκαιρία.

Είμαστε περήφανοι, που ο Stoiximan βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο πλευρό αυτής της διοργάνωσης και βεβαίως ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που συνεργασία μας θα επεκταθεί και στον 13ο Stoiximan.gr Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Να περιμένουμε Ολυμπιονίκες και άλλα αστέρια του ελληνικού αθλητισμού να βρεθούν στην εκκίνηση του αγώνα με την ομάδα δρομέων του Stoiximan.gr, την Κυριακή 2 Απριλίου;

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα βρίσκονται μαζί μας αστέρια του ελληνικού αθλητισμού για να τρέξουμε παρέα στους Δρόμους Υγείας και του Δυναμικού Βαδίσματος των 10.000 και  5.000 μ. αντίστοιχα. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μας και "πρέσβης" του Stoiximan Λευτέρης Πετρούνιας καθώς και η πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων Ράνια Ρεμπούλη, μαζί με τις πρωταθλήτριες της Stoiximan Running Team (Κατερίνα Δαλάκα, Αθηνά Κοϊνη και Ζωή Ανδρικοπούλου) θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις εκκίνησης της ομάδας μας. 

Πέρυσι, στη Stoiximan Running Team ενώσαμε τις δυνάμεις μας με περισσότερους 800 αθλητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, για να ενισχύσουμε ,την ίδια στιγμή, οικονομικά ορισμένα από τα συνεργαζόμενα κοινωνικά ιδρύματα. Φέτος αισιοδοξώ ότι η Stoiximan Running Team θα συγκεντρώσει τουλάχιστον το διπλάσιο αριθμό δρομέων.

Έχετε σχεδιάσει κάποιες επιπλέον στοχευμένες δράσεις, στο πλαίσιο της παρουσίας της Εταιρείας σας στη διοργάνωση;

Η εταιρεία μας θα δώσει δυναμικά το παρόν στη Θεσσαλονίκη, αρχικά μέσα από δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο γυάλινο περίπτερο που βρίσκεται στη παραλία της Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη 30 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 1 Απριλίου αλλά και στο Sponsors Village μετά το σημείο τερματισμού. Ενδεικτικά αναφέρω πως θα φιλοξενήσουμε διακεκριμένους αθλητές στο περίπτερο μας όπως οι παίκτες του Άρη και ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας καθώς επίσης θα προπονηθούμε μαζί με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση των νέων αθλητριών μας. Επίσης, ο Stoiximan συνδέοντας για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά θα στηρίξει τρία ιδρύματα της Βορείου Ελλάδος και σας προσκαλεί να συμβάλλετε με το πιο διασκεδαστικό τρόπο στην ενέργεια αυτή στο περίπτερο τερματισμού.

Π. Κωνσταντόπουλος: Ο Stoiximan.gr 12ο Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' είναι μια διαδρομή αθλητικού πολιτισμού

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστό τον Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ";

Ο Διεθνής Μαραθώνιος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" αποτελεί καταρχάς τη δεύτερη μεγαλύτερη και μαζικότερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα, ακολουθώντας τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο που τον ισχυροποιεί ανάμεσα σε άλλες διοργανώσεις.

Οι δομές και η υποστήριξη της διοργάνωσης τον καθιστούν άριστο σε επίπεδο τεχνικών υποδομών, γεγονός που προσελκύει πολλούς επαγγελματίες - και όχι μόνο - δρομείς, οι οποίοι και επιλέγουν κάθε χρόνο να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδρομή αθλητισμού, ταξιδεύοντας από πολλές χώρες του κόσμου με στόχο να κατακτήσουν επιδόσεις αλλά και να μοιραστούν τη χαρά της συμμετοχής.

Το σύνθημα "' Όλοι Μπορούμε, Όλοι Συμμετέχουμε" εκπροσωπεί κυρίως αυτό. Βεβαίως, σε αυτή τη διαδρομή αθλητισμού, βλέπει κανείς μια απόλυτα εναρμονισμένη σχέση με τα στοιχεία του πολιτισμού. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται μέσα από ένα σύνολο δράσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο, την ιστορία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, που στόχο έχουν να διαδώσουν μηνύματα στο σύνολο της κοινωνίας με τους καλύτερους πρεσβευτές, δηλαδή όλους εμάς που συμμετέχουμε. 

Εφέτος είναι η δεύτερη χρονιά που ο Stoiximan.gr στηρίζει τον συγκεκριμένο θεσμό και μάλιστα έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο, ως ονομαστικός Χορηγός. Τι περισσότερο και καλύτερο προσδοκάτε να δείτε στη φετινή διοργάνωση;

Ναι, πολύ σωστά. Η επιλογή του Stoiximan να είναι Ονομαστικός Χορηγός τόσο στον 12ο Stoiximan.gr Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" όσο και στην επόμενη διοργάνωσή του το 2018, έχει μάλιστα στρατηγική σημασία για εμάς.

Και αυτό γιατί στον Stoiximan πιστεύουμε ότι κάθε εγχείρημα και πρωτοβουλία που αποτυπώνει τις αξίες του Αθλητισμού, αξίζει κάθε βοήθεια και υποστήριξη. Πόσο μάλλον, όταν τέτοιες διοργανώσεις μεταφέρουν ισχυρά μηνύματα και φανερώνουν πρότυπα ανθρώπων και συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα φέτος, εκτιμούμε ότι  ο κόσμος θα ανταποκριθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν αυτή τη γιορτή. Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε μαζί.

Π. Κωνσταντόπουλος: Ο Stoiximan.gr 12ο Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' είναι μια διαδρομή αθλητικού πολιτισμού

Κερδίστε 20 συμμετοχές

Υπενθυμίζεται ότι ο Stoiximan.gr , στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης και υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων στο να ζήσουν μία αξεπέραστη δρομική εμπειρία προσφέρει μέσα από τον νέο διαγωνισμό του 20 δωρεάν συμμετοχές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες στην ακόλουθη φόρμα συμμετοχής από σήμερα και μέχρι τις 13 Μαρτίου και 20 από εσάς θα κερδίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στον αγώνα:

Π. Κωνσταντόπουλος: Ο Stoiximan.gr 12ο Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' είναι μια διαδρομή αθλητικού πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Stoiximan.gr 12ου Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος"

Πηγή: economia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κερδίστε 20 δωρεάν εγγραφές στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'

Μαθήματα ζωής από την Αντιγόνη Θεοδώρου στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'

Άριστη υποστήριξη των δρομέων και μία μοναδική εμπειρία υπόσχεται ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος 'ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'

SHARE:

24Media Network