Παγκράτι: Διαρροή φυσικού αερίου – “Άφριζε ο δρόμος και έβγαζε αέριο με πίεση”

Παγκράτι: Διαρροή φυσικού αερίου – “Άφριζε ο δρόμος και έβγαζε αέριο με πίεση”
Εκκένωση πολυκατοικιών στο Παγκράτι NEWS 24/7

Λήξη συναγερμού για διαρροή φυσικού αερίου στο Παγκράτι. Επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι, μετά την εκκένωση. Αποκαταστάθηκε η βλάβη.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Παγκράτι, λόγω διαρροής αερίου στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ να διατάζουν την άμεση απομάκρυνση κατοίκων και καταστηματαρχών.

Η βλάβη εντοπίστηκε και επιδιορθώθηκε, ενώ οι κάτοικοι που απομακρύνθηκαν επιστρέφουν σταδιακά στις κατοικίες του. Επιπλέον, σταδιακά δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία οι δρόμοι που έκλεισαν. Φρύνης και Αλκέτου άνοιξαν και μένει πλέον κλειστή μόνο η Πύρρου από το ύψος της Φιλολάου μέχρι την Ιλιάδος.

Εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο Παγκράτι NEWS 24/7


Η μυρωδιά του αερίου ήταν έντονη στην περιοχή, ενώ Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ παραμένουν προληπτικά στο σημείο, αν και ο κίνδυνος έχει παρέλθει.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την Αστυνομία, ενώ απομακρύνθηκαν συνολικά 27 ένοικοι από τις τρεις πολυκατοικίες, δίπλα στο σημείο της διαρροής.

Στο σημείο βρίσκεται και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, καθώς οι αγωγοί των δύο εταιρειών είναι πολύ κοντά.

Εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο Παγκράτι NEWS 24/7

Η Πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Μέλη της εταιρείας αερίου, που βρίσκονται επίσης στο σημείο, αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη γρηγορότερη αποκατάσταση των βλαβών.

Η ΕΛ.ΑΣ αμέσως διέταξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Φιλολάου και Ιλιάδος, από το ύψος της οδού Φρύνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα