ΠΑΓΝΗ: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες

Στιγμιότυπο από το νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης,οπου μεταφέρθηκαν πολλοί από τους τραυματίες από τον σεισμό στο νησί της Κω,Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Στιγμιότυπο από το νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης,οπου μεταφέρθηκαν πολλοί από τους τραυματίες από τον σεισμό στο νησί της Κω,Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Αναλυτική ενημέρωση εξέδωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών από το σεισμό στη Κω που νοσηλεύονται στις κλινικές του

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται τα τέσσερα άτομα που τραυματίστηκαν από τον σεισμό των 6,6 βαθμών ρίχτερ στην Κω και μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C130 στο νησί.

Για την κατάσταση των τραυματιών το νοσοκομείο σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο άνδρας 21 ετών, Σουηδικής υπηκοότητας υποβλήθηκε σε ορθοπεδικό χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σε καταστολή, διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία. Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

Ο άνδρας 23 ετών, Νορβηγικής υπηκοότητας μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται, σε καταστολή, διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και έχει άμφω ακρωτηριασμένα τα δύο κάτω άκρα (κνημιαίος και άκρας ποδός). Είναι σταθερός αιμοδυναμικά. Η κατάσταση του με τα ως τώρα δεδομένα κρίνεται κρίσιμη.

Ο άνδρας 37 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, υποβλήθηκε χθες αργά το απόγευμα σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική.

Η γυναίκα 28 ετών, Ελληνικής υπηκοότητας με κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης και κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική.

Το προσωπικό του νοσοκομείου συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή αντιμετώπιση των παραπάνω περιστατικών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σεισμός στην Κω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο μπαρ του τρόμου στην Κω: 'Ήταν σαν πόλεμος'

Καμία ανησυχία για τον τουρισμό στην Κω από τον σεισμό

Κανονικά τα δρομολόγια για Κω, μέσω του λιμανιού της Κεφάλου

Η Κως άντεξε

SHARE:

24Media Network