Παίκτρια ριάλιτι: Η προφυλάκιση και ο στόχος της υπεράσπισης

Παίκτρια ριάλιτι: Η προφυλάκιση και ο στόχος της υπεράσπισης
PAPADAKIS PRESS

Ο πρώην παίκτρια ριάλιτι αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι συμμετείχε σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέα.

Τη στάση της απόλυτης άγνοιας επιχειρήσεις να τηρήσεις ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας η πρώην παίκτρια ριάλιτι, η οποία μαζί με το σύντροφό της οδηγήθηκαν στη φυλακή, αφού μετά την απολογία τους κρίθηκαν και οι δύο προσωρινά κρατούμενοι.

Η 29χρονη κατηγορούμενη υιοθέτησε την υπερασπιστική γραμμή της απόλυτης άρνησης, προσβλέποντας ότι θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση σε ένα μελλοντικό στάδιο της ποινικής διαδικασίας. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι φέρεται να δήλωσε στις αρχές: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου» ενώ στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης ξέσπασε, φωνάζοντας: «Με κατέστρεψε!». Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο προτρέποντάς τον να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι θέσεις της αυτές αν και στο παρόν στάδιο δεν επρόκειτο να φέρουν κάποια ανατροπή, εξαιτίας της βαρύτητας του αδικήματος σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια, δεν αποκλείεται να ληφθούν υπόψη αργότερα, εφόσον η υπόθεση καταλήξει στο ακροατήριο. Σε αυτό το σκεπτικό κατατείνει και η δήλωση του αυνηγόρου της Παντελής Κοκοτός, ο οποίος ανεφερε: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».

Η απολογία του συντρόφου της

Αλλά και ο 32χρονος σύντροφός της επιχείρησε από την πρώτη στιγμή να την βγάλει από το κάδρο των ευθυνών, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά και ήταν πλήρως αντίθετη στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όπως τόνισε κατά την απολογία του, «η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της, υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορούμενη».

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει στο υπόμνημά του ότι η σύντροφος του ήταν αυτή που τον βοήθησε να απομακρυνθεί από τη νυκτερινή ζωή, η οποία τον οδηγούσε στη συστηματική χρήση κοκαΐνης.

«Με την συγκατηγορούμενή μου γνωρίστηκα το 2017 σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι όπου εργαζόμουν ως μπάρμαν και εκείνη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Εργαστήκαμε μαζί για κάποιο διάστημα και έπειτα συνάψαμε σχέση. Εγώ νιώθω ότι καταστρέφω τον εαυτό μου γιατί ξενυχτούσα κάθε μέρα και έκανα κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ» κατέθεσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως: «Αποκάλυψα στην συγκατηγορούμενή μου το πρόβλημα της εξάρτησης μου, η οποία με προέτρεψε και με βοήθησε να διακόψω την νυχτερινή εργασία για να αλλάξω περιβάλλον και να κάνω προσπάθεια να κόψω τα ναρκωτικά. Σταματήσαμε και οι δύο την νυχτερινή εργασία. Για κάποια διαστήματα κατάφερα να διακόψω τη χρήση αλλά δυστυχώς μετά υποτροπίαζα. Με την συγκατηγροούμενή μου τσακωνόμουν λόγω της χρήσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά, αλλά εκείνη έμεινε στους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου. Της είχα υποσχεθεί ότι θα παρακολουθήσω πρόγραμμα απεξάρτησης και θεωρούσαμε ότι αν κάνουμε οικογένεια οργανισμός μου θα απορροφηθεί ψυχικά και πνευματικά και θα ξεφύγω οριστικά».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα