Πανελλήνιες 2021: Η 18χρονη Δανάη “σάρωσε” με 19.221 μόρια

Πανελλήνιες 2021: Η 18χρονη Δανάη “σάρωσε” με 19.221 μόρια
Η 18χρονη Δανάη Γεωργάκη glomex

Η 18χρονη Δανάη Γεωργάκη μίλησε για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για τις δυσκολίες της φετινής χρόνιας, αλλά και για τους επόμενους στόχους της.

Η Δανάη Γεωργάκη, απόφοιτη του Μουσικού Πειραματικού Λυκείου Παλλήνης, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.221 μόρια στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, γράφοντας 17,2 στην Έκθεση, 20 στη Φυσική, 19,4 στη Χημεία και 19,7 στα Μαθηματικά.

Η ίδια ελπίζει να περάσει στο Πολυτεχνείο, ένα όνειρο που έχει εδώ και χρόνια και για το οποίο πάλεψε μέσα σε αντίξοες συνθήκες, εν μέσω μεγάλων προβλημάτων στην Παιδεία, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης.

Η Δανάη Γεωργάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open για την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για τις δυσκολίες της φετινής χρόνιας, αλλά και για τους στόχους της.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Ήταν επιβαρυντικό το γεγονός ότι δε πηγαίναμε στο σχολείο. Ευτυχώς είχα την στήριξη της οικογένειάς μου. Είχα βρει τον τρόπο που έπρεπε να διαβάσω. Αυτό είναι το σημαντικό”, είπε μεταξύ άλλων η νεαρή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα