Πάνω από 800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - 10 συλλήψεις

Πάνω από 800 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - 10 συλλήψεις

Πρόκειται για αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 752 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα

Περισσότερα από 800 λαθραία πακέτα τσιγάρων και δεκάδες συσκευασίες καπνού κατέσχεσαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα.

Πρόκειται για αλλοδαπούς, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αριστοτέλους κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 752 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 66 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι, κατά την ακινητοποίησή τους δύο εκ των συλληφθέντων προέβαλαν σθεναρή αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και σε βάρος τους σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για απείθεια και αντίσταση.

Επίσης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 68 πακέτα τσιγάρα 13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

SHARE:

24Media Network